Uw zekerheid, onze zorg.
Uw zekerheid, onze zorg.
Investeer in alle zekerheid.
Investeer in alle zekerheid.

Wie zijn we?

Syguro is een onafhankelijk verzekeringskantoor dat zich toelegt op het verzekeren van appartementsgebouwen in mede-eigendom.  
Syguro maakt deel uit van GROUP CASIER, verzekeringsmakelaar met een jarenlange traditie.  Vanuit de kantoren in Gent en Menen verzekeren 35 ervaren medewerkers appartementsgebouwen over gans Vlaanderen en Brussel.

Wat doen we?

Syguro onderhandelt met verzekeringsmaatschappijen een verzekeringspakket met uitmuntende waarborgen. Belangrijkste verzekeringspolis is uiteraard de brandverzekering voor het gebouw. Daarnaast kunnen in optie ook een BA- en rechtsbijstandsverzekering onderschreven worden, alsook een ongevallenverzekering.

Door periodiek met de verzekeraars te onderhandelen, genieten de VME en de mede-eigenaars de zekerheid dat hun eigendom blijvend in goede handen is, en de verzekeringsvoorwaarden steeds actueel zijn en tot de best mogelijke behoren.

Aan Syndici reikt Syguro innovatieve oplossingen aan, zodat de het verzekerings- en schadebeheer op de meest efficiënte wijze verloopt.

Interesse in een samenwerking ?

Ben je syndicus, en heb je interesse in een samenwerking, aarzel niet ons te contacteren !